Picknicken

We hebben het vaak over uit eten gaan en de leukste tentjes delen we met jullie, maar soms kan het (zeker met dit mooie weer) super leuk zijn om te picknicken!

Lekker met wat vrienden tot ‘s avonds laat borrelen en genieten van de heerlijkste hapjes! Zelf kan ik dat wel waarderen! Want op zulke momenten merk je vaak dat je niet eens zoveel nodig hebt om lekker en gezellig te kunnen eten.

Met het mooie weer ik aankomst de volgende week is het misschien best eens lekker om met vrienden te picknicken! Kinderen vinden dit vaak ook leuk om te doen! Is ook leuker dan alleen maar stil moeten zitten toch!

Hieronder vinden jullie een aantal picknick hacks!

Op Pinterest is er natuurlijk veel inspiratie te vinden en wat mij opviel en wat super handig is zijn kleine potjes gebruiken! Zo hoef je geen gebruik te maken van wegwerp plastic borden en heb je fijne porties bij de hand! Houd je wat over dan kun je het bewaren!

Wat ook enorm handig is, is om een muffin bakplaat als snack kommetje te gebruiken! Het ziet er gezellig uit en scheelt je een heleboel kommetjes mee nemen!

En heb je zin in een ijsje? Ga voor de gezonde variant en maak zelf een watermeloen ijsje!!

En mocht je nou echt groots willen uitpakken… kratten zijn heel handig en leuk om aan of op te zitten!

IMG_4591

Met het mooie weer deze dagen is het toch heerlijk om te kunnen picknicken!

Have fun!

Veel liefs,

Bibi

IMG_5453

Geef een reactie