It’s a wrap

Het is fabulous friday en dus mogen we wel een beetje uitpakken toch? Zelf hou ik er enorm van om fijne jurken te dragen! Niet te strak, lekker relaxed maar wel een jurk waar mijn figuur mooi in uit komt!

Een jurk die voor mij perfect is, is de wrap dress!! Hier komt mijn taille mooi in uit en ze zijn zo relaxed! Vooral de maxi variant is in Doha ideaal!

Al een tijdje heb ik mijn hart verloren aan de sid wrap dresses van Tularosa! Dit super mooie merk verkoopt zijn kleding oa via Revolve (waar ik onlangs over schreef!) en I am hoocked!

Deze foto’s zijn afkomstig van Tularosa’s Instagram account en deze sid wrap dress is toch perfect! Hoe mooi in de zomer als je lekker bruin bent of loopt te flaneren op vakantie!!

Via Revolve ben ik nog veel meer mooie wrap dresses tegen gekomen! Zo vind ik die van Auguste ook erg mooi of wat dacht je van die van de nieuw Camila Coelho collectie!

Waar ik ook erg van houd is de kleur groen! Dat in combinatie met zo een jurk … wow! haha

Overdags met een slippertje eronder, leuke rieten mand en je bent klaar om te gaan shoppen! Wissel je schoentjes in voor hakjes en draag er een klein tasje bij… voilà je kan zo een drankje gaan doen in de stad!

Veel liefs,

Bibi

IMG_5453

Geef een reactie