I love roadtrips

Er zijn natuurlijk tientallen manieren om te reizen en om op vakantie gaan. Persoonlijk hou ik op dit moment het meeste van roadtrips. Ik vind roadtrips echt fantastisch omdat het voor mij een ultieme vorm van vrijheid is en een geweldige manier om veel van gebieden of landen te zien.

Vorig jaar ben ik samen met mijn vriend drie weken door Kroatië getrokken en dit werd een van de meest geweldige vakanties ooit. Hoeveel wij namelijk in deze periode hebben gezien van Kroatië is echt ontzettend veel en door deze manier van reizen voelt je vakantie extra lang.

Om de twee á drie nachten gingen we weer verder naar een volgende plek. Van te voren hebben we alleen de eerste nachten vastgelegd en hebben we verder gedurende de vakantie gekeken waar we heen wilde en waar het bijvoorbeeld lekker weer was.

Door dit van te voren allemaal niet vast te leggen hadden we super veel vrijheid om te bepalen wat we wilde zien maar ook om bijvoorbeeld langer te blijven op plekken die te gek waren of juist sneller door te gaan.

Wij zijn niet met onze eigen auto naar Kroatië gereden omdat dit wel een aantal dagen zou duren maar zijn daarom op Zagreb gevlogen en hebben daar een auto gehuurd. Hierdoor was onze reistijd erg kort en konden we vanaf het vliegveld gelijk van start.

Let er trouwens wel goed op dat je een auto huurt bij een betrouwbare verhuurmaatschappij en maak altijd foto’s en filmpjes van de auto wanneer je de sleutel krijgt. Zo krijg je nooit gedoe over eventuele schade.

Hoe reizen jullie het liefst?

Liefs,

Lotte

IMG_5453

Geef een reactie