Uniqlo

Basics zijn een essentieel onderdeel van een goede garderobe. Zo draag ik eigenlijk iedere dag wel een hemdje onder mijn kleding omdat je kleren gewoon mooier zitten maar het is natuurlijk ook lekker warm!

Maar goede en betaalbare basics vinden kan nog goed lastig zijn.

Daarom was ik super blij toen ik vorig jaar hoorde dat de Japanse keten Uniqlo zich in Nederland en om precies te zijn zich in Amsterdam ging vestigen. Want deze keten is echt perfect voor basics!

Ik kende Uniqlo al een tijdje van de winkel in Antwerpen. Mijn tante liet me deze winkel een aantal jaren geleden voor het eerst zien en wat betreft de basics ben ik echt fan!

Als je binnenkomt voelt de winkel een beetje apart aan en dat is natuurlijk niet zo gek aangezien Uniqlo uit Japan komt. Er gebeurt veel in de winkel maar als je weet waar je moet zijn is het echt top.

Waar de winkel onderscheidend is ten opzichte van de andere grote winkelketens is het assortiment. Uniqlo doet amper mee met de fashion trends en daarom zijn veel modellen en kledingstukken jaren te koop en dat is wel erg fijn naast al dat fast fashion geweld.

Uniqlo is gevestigd aan de Kalverstraat in het voormalige Forever 21 pand.

Liefs

Lotte

IMG_5453

Geef een reactie