De fijnste kleden

Een fijn kleed om op te zitten? Lekker warm of zacht aan je voeten? Ik hou daar wel van eigenlijk! Thuis in Doha hebben we een marmeren vloer, wat logisch is met het warme weer hier maar toch is een warm kleed wel fijn hoor! Daarom hebben we in de woonkamer en in de slaapkamer van onze dochter fijne kleden liggen!

Zelf hou ik van een mooi wollen kleed, wat in de winter lekker warm is maar in de zomer niet per se zo warm hoeft te zijn! Onlangs kwam ik via Instagram een heel mooi merk tegen namelijk Wilson & Dorset. Dit merk uit Nieuw- Zeeland maakt de mooiste kleden (en nog meer andere producten) van schapenwol.

(foto’s afkomstig van Instagram) 

Ook super leuk zijn de poefs die zij maken!! Wat ik mooi vind is dat de kleuren zo natuurlijk zijn dat het heel mooi op kan gaan in het geheel van het huis! Het is een eye catcher door de kwaliteit en niet per se door de opvallende kleur! Daar houd ik wel van.

Dat effect heb je ook vaak met jutten kleden!

Het enige nadeel hiervan is, dat het niet heel warm is in de winter en ook niet erg zacht om lekker op te zitten of voor kinderen om op te spelen! Althans dat is mijn mening! Maar het staat wel prachtig toch!

Zoals je op deze foto’s kunt zien werkt zo’n licht kleed ook heel fijn in de kamer qua ruimte! Door een groot neutraal kleed neer te leggen lijkt je kamer ook wat groter! En zoals je op de middelste foto ziet kan het ook heel tof zijn om 2 kleden op elkaar te leggen! Zo creëer je meer dynamiek in je kamer! Zeker als je veel neutrale kleuren gebruikt!

Wat voor kleden hebben jullie liggen?

Veel liefs,

Bibi

IMG_5453

Geef een reactie