Papa

Het is vandaag vaderdag en zelf heb ik mijn vader nooit gekend dus kan ik er ook niet veel over schrijven, maar sinds mijn man en ik ouders zijn is het voor hem vandaag wel vaderdag en wil ik hem graag in het zonnetje zetten!

IMG_2183

Lieverd,

Deze blog is voor jou, je bent zo een lieve en goeie papa voor ons kleine meisje! Vaak kijk ik naar je als jullie samen aan het spelen zijn of samen knuffelen en dan ben ik mij bewust hoeveel geluk zij heeft dat jij haar papa bent! En ook hoeveel geluk ik heb dat ik dit met jou mag delen! Je doet alles voor haar en dat lijkt vanzelfsprekend, maar dat is het niet!

Wij houden zo veel van jou en het is altijd heerlijk om te zien hoe blij ze is als je van werk terug komt! Haar ogen beginnen dan te glunderen! Of wanneer we gaan FaceTimen en ze al weet dat ze papa dan gaat zien en begint te lachen!

Vandaag sta jij in het zonnetje!

Dikke kus van ons!

 

En voor alle papa’s , papa’s to be, papa’s die het verlies van een kindje hebben mee gemaakt of graag papa zouden willen zijn… Deze dag is voor jullie!

Veel liefs,

Bibi

IMG_5453

Geef een reactie