Lieve papa

Het is alweer 16 juni en dat betekent dat het vandaag vaderdag is! Enkele weken geleden brachten Bibi en ikzelf al een ode aan onze moeders maar vandaag staat in het teken van alle vaders en natuurlijk mijn eigen vader.

Mijn persoonlijkheid en uiterlijk zijn een echte mix van allebei mijn ouders. De familie van mijn moeder vindt dat ik enorm op hen lijk en de familie van mijn vader vindt datzelfde. Heel grappig om dat te merken!

Mijn vader is net als mijn moeder een heel belangrijk persoon in mijn leven. Thuiskomen is dan ook altijd heerlijk. Mijn vader is een man van weinig woorden en we kunnen heerlijk samen chillen op de bank zonder veel te zeggen maar kunnen ook zeker goede gesprekken hebben.

Mijn vader is een van de meest pure personen die ik ken. Hij is ontzettend standvastig, koppig, ongelooflijk slim, onbaatzuchtig en hij is een echte workaholic. Door mijn vader en moeder heb ik een super fijne en liefdevolle jeugd gehad en heb ik ongelooflijk mooie kansen gekregen waarvoor ik ze altijd dankbaar zou zijn.

Wat ik super mooi vind aan het huwelijk van mijn ouders is dat ze echt een team zijn. Iets wat voor mij een echt voorbeeld is. Twee mensen die elkaar ontzettend goed aanvullen maar ook vrij laten om te doen waar ze gelukkig van worden.

63dcb3cc-38bc-4768-8d0f-cf498ca119b3

Mijn vader heeft mij dan ook opgevoed met het doel om een zelfverzekerde en onafhankelijke vrouw van mij te maken die haar eigen mannetje kan staan en kan doen waar ze blij van wordt. Hier ben ik ontzettend blij mee en dankbaar voor!

Wat ik daarnaast geweldig vind om te zien is hoe hij geniet van zijn rol als opa. Zijn kleindochter draagt hij op handen en ze is ook super gek op hem!

Pap, ik wil je bedanken voor alles. Je steun, want je bent er ALTIJD voor me wanneer ik je nodig heb maar ook wanneer ik denk dat ik je niet nodig heb. Je liefde, die onvoorwaardelijk is. Je kracht, door jouw voorbeeld ben ik zoveel sterker en krachtiger dan ik ooit had kunnen denken. En bovenal voor alle mooie momenten die we samen hebben meegemaakt en die we nog gaan meemaken.

Aan alle vaders, opa’s en papa’s to be. Een hele fijne vaderdag!

Liefs,

Lotte

IMG_5453

Geef een reactie