Cozy balkon

Onze balkons hier in Doha zijn nog lang niet klaar en hebben aardig wat aankleding nodig! Maar dat heeft geen haast het is toch iets te warm om nu buiten te gaan zitten! Maar in Nederland is het nu natuurlijk heerlijk weer om buiten op je balkonnetje te relaxen! Dat deed ik super vaak toen wij nog in Amsterdam woonde! We hadden een piepklein balkon maar de hele dag zon en het was eigenlijk gewoon perfect!

Ik ben op dit moment dus druk aan het kijken naar inspiratie foto’s en op Pinterest zijn die zeker te vinden!

Zelf lijkt het me heerlijk om een lekkere kussen/relax hoek te creëren! Waar je lekker je boek kunt lezen, kopje koffie erbij! Heerlijk!

Wat ook super leuk is, zij van die balkon bars te creëren!

Dit ziet er toch super gezellig uit! Lekker een wijntje of een biertje in het zonnetje doen! Of maak er je buiten werkplekje van! Hang een palet op aan de muur en je hebt je eigen bar of tuintje erbij!!

 

Zelf houd ik ook wel van de bohemian stijl!! En niet alleen in mijn kledingstijl, maar ook op het balkon!

Genoeg inspiratie dus!! Wij gaan nog even door met zoeken en onze balkons perfect maken!

Veel liefs,

Bibi

IMG_5453

Geef een reactie