Butterfly Pea Tea

In deze try out Tuesday wil ik jullie kennis laten maken met een wel hele mooie thee!! Via een vriendin die uit Thailand komt kwam ik achter deze super gave thee en ik vind het heerlijk!

IMG_2606

Butterfly pea is een blauw/paarse bloemsoort die te vinden is in Azië! En wat zo leuk is aan deze heerlijke bloementhee… er zit geen cafeïne in en als je de PH waarde verandert, dan verandert ook de kleur! Door bijvoorbeeld citroen toe te voegen kleurt de thee van blauw naar paars!!

Wat ik zelf ook lekker vindt is om deze thee koud te drinken! Klein beetje honing erin of gewoon puur en je hebt een heerlijk drankje!

Ook voor cocktails is deze bloem goed te gebruiken! Het leuke kleurtje ziet er vrolijk uit! Daarnaast is het voor kinderen ook geschikt! Zo’n blauw smurfen drankje ziet er vaak aantrekkelijk uit, maar zit bomvol suiker! Dit kun je zo zoet maken als je zelf wilt!

Veel liefs,

Bibi

IMG_5453

Geef een reactie