Spiegeltje Spiegeltje…

Voor ons nieuwe huis hebben we nog een aantal mooie spiegels nodig en dus ben ik het internet aan het afstruinen voor wat inspiratie!! En boy oh boy wat ben ik alweer veel moois tegen gekomen zeg!

Zelf houd ik enorm van ronde spiegels!! Juist omdat vaak alles al zo vierkant en hoekig is vind ik het mooie om dit met een ronde spiegel te doorbreken! In Amsterdam hadden we een hele toffe kleine ronde spiegel, maar helaas hebben we die niet mee genomen naar Doha! Wellicht hier maar eens gaan kijken!

Super mooi toch als je deze foto’s ziet!! Lang leve Pinterest!

Voor de kamer van onze dochter vind ik het leuk om een bohemian spiegel op te hangen! Zoals je op de foto’s hieronder kunt zien ziet het er heel erg speels uit!

 

Ook hebben we een grote spiegel nodig!! Waar ik dan enorm van houd is een spiegel die je gewoon op de grond zet, leunend tegen de muur! Het mag een industriële look hebben en best een beetje grof zijn! Zo lijkt de ruimte nog groter!

 

Via Pinterest kwam ik ook spiegeldeuren tegen! Dan zul je wel denken wat kitscherig, maar deze zien er wel erg tof uit!!

 

Veel liefs,

Bibi

IMG_5453

Geef een reactie