Ordenen

Onlangs schreef Lotte over Marie Kondo en haar effectieve manier van orde maken in je leven! Zelf kan ik een enorme chaoot zijn en ligt alles vaak overal door elkaar! Ondanks dat ik meestal wel weet waar wat in de chaos ligt wil ik dit toch niet meer en heb ik besloten dit in onze nieuwe woning anders aan te pakken!

Van nu af aan wil ik in de keuken sowieso alles in bakjes, potjes en noem maar op gaan opbergen. Zo is het overzichtelijker wat bijna op is en wat ze nog voldoende hebben, blijft alles langer goed en bovendien ziet het er netter uit!

Op pinterest kun je natuurlijk eindeloos veel voorbeelden zien en deze foto’s maken mij dan ook erg blij!

Ook als je de pantry van Khloe Kardashian bekijkt of hoe ze zichzelf ook wel noemt Khlocd!

Bij de Ikea kun je hele fijne voorraad potten krijgen!!

Deze vind ik bijvoorbeeld erg fijn! Zet er een tag op en je weet precies wat erin zit! Staat leuk en netjes in je keuken toch!

Veel liefs,

Bibi

IMG_5453

Geef een reactie