De leukste cadeautjes voor newly weds

Het trouwseizoen is weer in volle gang en ik heb het komende jaar ook weer meerdere bruiloften op de planning staan. Super leuk! Maar voor iedere bruiloft is het wel weer lastig om een uniek en leuk cadeau te vinden. Want voor zo’n speciale gelegenheid wil je natuurlijk ook een speciaal cadeau.

Daarom heb ik wat toffe ideeën voor unieke cadeaus onder elkaar gezet:

Graveren maar
Wat is er nou persoonlijker dan gegraveerde cadeaus? Je kunt hiervoor natuurlijk de initialen van de twee tortelduifjes gebruiken of bijvoorbeeld de achternaam.

champagneglazen-valentijn-2-stuks
YourSurprise – €24,95
houten-broodplank-beuken-rechthoek-liggend-l
YourSurprise – €39,95

Weekendje weg
Ik vind persoonlijk ”do” cadeaus altijd super leuk om te krijgen maar ook super leuk om te geven. Door het bruidspaar een weekendje weg te geven geef je ze namelijk ook herinneringen en dat is zo ontzettend waardevol.

Camera of een plakboek
Na de bruiloft begint natuurlijk het daadwerkelijke huwelijk van de twee. Er zullen ontzettend veel mooie momenten gaan komen en er zullen veel avonturen beleefd worden. En het is natuurlijk een super mooi gebaar om het bruidspaar daarom een (polaroid) camera of een foto plakboek cadeau te doen waar ze alles mee of in kunnen vastleggen.

Sterrenhemel poster van de eerste ontmoeting, verloving of de bruiloft zelf
Ik heb jullie al eerder over Mr Starsky Amsterdam verteld. Deze posters zijn natuurlijk super leuk voor de geboorte van een kleintje maar ook perfect voor andere speciale data.

08-1200x1680

Hebben jullie ook veel bruiloften op de planning staan?

Liefs,

Lotte

IMG_5453

Geef een reactie