Netflix tip

I love Netflix! En je kunt zelfs zeggen dat ik er redelijk verslaafd aan ben, want elke dag kijk ik wel iets! Al is het maar een aflevering van een serie!

Onlangs ben ik met een documentaire begonnen “When life begins” en dit is een echte aanrader voor ouders, ouders to be, opa’s, oma’s en iedereen die met kinderen werkt! In deze afleveringen vertellen meerdere onderzoekers en hoogleraren wat er in de eerste jaren van een baby gebeurt en hoe belangrijk het is om in te spelen op hun behoeften!

Zelf heb ik bijna 8 jaar met peuters gewerkt en je kan dus wel zeggen dat ik aardig wat weet over opvoeden en de ontwikkeling van het jonge kind. Toch was ik behoorlijk geïntrigeerd door deze serie. En als kersverse moeder kan ik deze kennis mee nemen in de opvoeding van onze dochter!

Lijkt deze documentaire je ook wat kijk dan op Netflix!!

Veel liefs,

Bibi

IMG_5453

 

Geef een reactie