Nieuwe woning

Zoals ik onlangs al in mijn blog aangaf zijn we verhuist van een compound naar een heerlijk appartement in de wijk “The Pearl”. Hier droomde we al van toen we nog in Nederland woonden… “zouden we daar ooit gaan wonen?” zeiden we dan tegen elkaar. En nu ruim een jaar later zitten we hier dan!

Het appartement is lekker licht en ruim en als je naar beneden gaat loop je zo naar het zwembad en de zee! Op ons balkon kijken we hier ook op uit! Heerlijk om in zo’n woning te leven! En nu begint ook eigenlijk het leukste gedeelte.. shoppen en inrichten!

De omgeving waar we nu wonen is zo fijn! We wonen in cirkel met allemaal woontorens en elke toren heeft zijn eigen gym, zwembad en stukje strand!! Vlakbij zijn er allemaal leuke winkeltjes en restaurantjes. Zo anders als het compound waar we op leefden!

Onze woning kijkt uit op het zwembad en strand en we hebben heel fijn tot laat in de avond zon op ons balkon!

 

En we zijn nu dus volop aan het shoppen! We hebben inmiddels een bed, bank, kleed, tv en kast! Een tafel hebben we ook echt nodig! Als je in zo’n leeg huis komt merk je ineens hoeveel je eigenlijk nodig hebt!

We willen graag nog een mooie eet en salon tafel laten maken en verder moet de baby kamer nog een inrichting krijgen!

IMG_3860 Momenteel liggen er alleen nog deze twee kleedjes en hebben we haar bedje! Maar omdat ik de kamer zo leeg vond kon ik het niet over mijn hart krijgen haar daar al te laten slapen dus ligt ze nog fijn bij ons op de kamer! En stiekem vind ik dat eigenlijk nog wel erg lekker ook, in de ochtenden kunnen we lekker knuffelen zodra ze wakker is!

Als je dan in zo’n appartement woont waar je al een hele tijd wilt wonen dan besef je wel wat een geluksvogel je bent als het ook daadwerkelijk zo is!

Wonen in een omgeving die fijn is, is zo belangrijk!! Soms mis ik Amsterdam nog wel hoor en mijn leventje daar, maar ik voel mij erg gelukkig hier en houdt wel van deze uitdaging!

Veel liefs,

Bibi

IMG_5453

Geef een reactie