Zomer nageltjes

Ik heb het geprobeerd… zelf mijn nagels mooi bijhouden, kleurtje geven maar ik moet toegeven ik ben er geen ster in! Ik vergeet het bij te werken of heb er geen zin in en meestal ziet het er toch niet zo mooi uit als ik zou willen! Daarom ga ik een keer per maand naar de nagelstudio om de vingertjes en teentjes weer mooi eruit te laten zien!

Zelf draag ik graag acryl nagels en het liefst een beetje mooi lang! Toen mijn dochtertje net geboren was uiteraard niet, want ik was veel te bang dat ik haar per ongeluk zou krabben maar nu kan het wel weer!

En boy wat zijn er dan veel leuke kleurtjes om uit te kiezen zeg!!! In de zomer komt Essie vaak weer met hele mooie nieuwe kleurtjes!

Schermafbeelding 2019-05-26 om 11.16.01

Weer wat super vrolijke nieuwe kleurtjes zoals je kunt zien! Zelf vind ik “Claim to fame” er mooi!! Een redelijke subtiele kleur maar toch vrolijk! Schermafbeelding 2019-05-26 om 11.16.17

Wat fijn is aan Essie, is dat de kleur lang blijft zitten! Super handig als je relatief vaak je handen wast of als je niet veel tijd hebt om telkens je nagels te (laten) lakken!

Je betaald er wat meer voor wellicht, maar dan heb je ook wat! Wat overigens niet altijd geldt, want ik heb ook nagellak van Chanel hier staan en boy wat was dat een miskoop! De kleuren zijn prachtig maar blijven totaal niet lang zitten!

OPI heeft ook hele mooie kleurtjes! Met name hun zachte en nude tinten vind ik prachtig!

IMG_3792

Bijvoorbeeld deze zachte lila kleur! Op Pinterest kun je ook hun nieuwe kleuren voor 2019 vinden!

 

En wat voor kleurtje vinden jullie mooi?

Veel liefs,

Bibi

IMG_5453

Geef een reactie