Cellulite benen

Van het woord alleen al krijgt iedere vrouw toch kippenvel?! Ik vind daarom dat we er eens met zijn alle over na moeten denken om het woord cellulite een gezelligere naam te geven. Gewoon omdat het kan!

Maar terug naar waar deze blog echt over gaat. Cellulite. Yes dames, net als veel vrouwen heb ik er ook last van op mijn bovenbenen. Als jullie vaker onze blogs lezen dan zul je misschien ook wel gelezen hebben dat ik vanaf januari lekker aan het sporten ben en dat nog steeds vol houd. Mijn benen zijn zeker strakker geworden sindsdien maar cellulite vrij ben ik nog niet.

b196be2da7cca205354ca6734622049a

Nu ben ik happy met mijn lijf en ik voel me goed. Ik draag in de zomer en op vakantie zonder problemen rokjes en jurkjes zonder me ook maar een seconde ongemakkelijk te voelen. Maar ik ben toch erg benieuwd of ik het nog verder kan verminderen.

Daarom ga ik de komende tijd wat verschillende producten en oefeningen proberen om mijn cellulite wat minder te maken en hiervan houd ik jullie natuurlijk op de hoogte. Proberen kan namelijk altijd!

Een kleine greep van wat ik ga uitproberen:

  • Dry brushing
  • Cupping
  • Weerstandsbandjes in combinatie met oefeningen
  • Squads, squads, squads
  • Bindweefselmassage

Hebben jullie nog gouden tips?

Liefs,

Lotte

IMG_5453

Geef een reactie