Netflix aanraders in de maand mei

Soms kan het zoeken op Netflix naar een goede film of serie langer duren dan het kijken van de daadwerkelijke film. Daarom heb ik de beste series en films die op dit moment op Netflix te vinden zijn onder elkaar gezet.

Quicksand (serie)
75072b802324d8a4b94e4f1c3fff660a

Jeetje dit is echt een hele spannende serie. De serie begint bij Maja die wordt opgepakt in een klaslokaal met een geweer in haar handen en doodgeschoten klasgenootjes om haar heen.

Je komt er in iedere aflevering steeds meer achter wat er nou daadwerkelijk is gebeurt in het klaslokaal.

Extremely wicked, shockingly evil and vile (film)
660bf27979e4037406b99ae4ec08b306
Enige maanden terug kon je de Ted Bundy documentaire al kijken op Netflix maar nu heeft Netflix ook een film over hem toegevoegd met niemand minder dan Zac Efron die in de rol kruipt van deze serie moordenaar.

De film gaat onder andere over de relatie met zijn vriendin terwijl hij in de tussentijd werd beschuldigt van een aantal gruwelijke vergrijpen. Zijn vriendin wordt gespeeld door de prachtige Lily Collins.

Legends of the fall (film)
3b792217e93391cae9e74b7a5824e161
Een gouwe ouwe als je het mij vraagt. Een super mooie film met Brad Pitt in de hoofdrol. De film is uitgebracht in 1994 en je ziet daarom een hele jonge Brad met als vader Anthony Hopkins.

Het verhaal volgt drie broers en hun vader in een groot aantal jaren. De jongste zoon besluit in het begin van de film om te willen vechten in de eerste wereldoorlog. De twee oudere broers besluiten om met hem mee te gaan om hem te beschermen. Dit besluit veranderd alles!

Wonder Woman (film)
63d9c079dfcf86dedb2e47232b93a8f7
Er zijn natuurlijk al genoeg super helden films met mannen in de hoofdrol. Maar in Wonder Woman staat zoals de naam natuurlijk al zegt een vrouw centraal. En wat voor een vrouw?! De hoofdrol wordt vertolkt door de prachtige Gal Gadot en haar tegenspeler is de super leuke Chris Pine.

Knock down the house (documentaire)
00031dd9abe4d4fc6529e4f7f070df6e
Wauw, deze documentaire gaat over vier sterke onafhankelijke vrouwen die de Amerikaanse politiek in willen om echt iets te veranderen en tegen de gevestigde orde in willen gaan.

Met name Alexandria Ocasio-Cortez staat centraal. Zij komt je waarschijnlijk bekent voor omdat ze de laatste veel in het nieuws is. Een dame waar we volgens mij nog ontzettend veel van gaan horen en dat is maar goed ook!

Dit is echt een must-see als je interesse hebt in de Amerikaanse politiek en power vrouwen.

Liefs,

Lotte

IMG_5453

2 gedachten over “Netflix aanraders in de maand mei

Geef een reactie