Een dagje bij Spa Zuiver

Wat is het toch met mensen dat we beter voor anderen en onze spullen zorgen dan voor onszelf? Onze smartphones laden we altijd op tijd op en we zorgen dat onze auto’s voldoende benzine hebben om mee te kunnen rijden. Maar waarom besteden we zo weinig tijd aan het opladen van onszelf?

We hebben natuurlijk allemaal vrije dagen maar zorgen we ervoor dat we in deze vrije dagen wel echt opladen of zijn we meer bezig met het regelen van dingen? Daarom vond ik het hoog tijd worden voor een hele dag in de spa om echt even bij te komen en met niks bezig te zijn!

Samen met een van mijn beste vriendinnen boekte we het ”gouden jubileum arrangement” bij Spa Zuiver en wat was dat een goede beslissing!

Toen we ons hadden omgekleed (het was een badkleding dag) konden we gelijk aanschuiven bij het heerlijke lunch buffet. Normaal gesproken ben ik niet heel dol op een lunch buffet maar deze was ongelofelijk goed! Heerlijke moten zalm, een uitgebreide saladebar en andere warme gerechten. Echt top!

Naast dat we natuurlijk konden zwemmen en in de sauna’s konden zitten zat er in het arrangement ook nog een behandeling en een taartje. Perfect!

Jeetje wat was dit genieten zeg en wat is Spa Zuiver een fijne spa! Na een hele dag chillen en genieten was ik echt volledig tot rust gekomen en dat is wel heel fijn in ons drukke bestaan. Op de site bieden ze heel veel arrangementen aan om je verblijf nog fijner te maken voor goede prijzen!

Dit moet ik echt zoveel vaker doen!

zuiveramsterdam.nl

Liefs,

Lotte

IMG_5453

2 gedachten over “Een dagje bij Spa Zuiver

Geef een reactie