Hallo nieuw thuis

Een thuis waar je, je gelukkig voelt en waar je weet dat het goed gaat met je gezin is zo enorm belangrijk! Dat heb ikzelf de afgelopen periode wel ondervonden!

Ik voel me enorm gelukkig in Doha en ben nog steeds heel blij dat we deze stap genomen hebben! We hebben (net als in Nederland) hier veel lieve vrienden, het weer is prachtig, er zijn enorm veel culturen wat ik leuk vindt om te ontdekken.. een fijne mix om gelukkig te zijn! Een ding ontbrak alleen tot nu toe.. een thuis!

We woonden op een compound en ondanks dat alles super netjes verzorgd was konden we hier niet echt gelukkig zijn. Het huis was enorm donker, naar buiten gaan was niet gemakkelijk voor mij als ik alleen was en het compound af gaan al helemaal niet. Oftewel wanneer mijn man weg was voor werk zaten ik en onze dochter opgesloten thuis. Dit en nog een aantal andere factoren hadden een negatief effect op de gezondheid van onze dochter en dan is een thuis al snel geen thuis meer maar voelt het als overleven.

Maar gelukkig hebben we nu ons nieuwe thuis gevonden! Gisteren zijn we verhuisd naar de Pearl. Een wijk in Doha die werkelijk prachtig is en waar ik zeker weet dat het met ons meisje veel beter zal gaan!

Ondanks dat alles nog ingericht moet worden wil ik jullie graag een kijkje geven in onze nieuwe woning!

Het uitzicht is in ieder geval om van te dromen als je het mij vraagt en heerlijk hoeveel licht er binnen komt!

Veel liefs,

Bibi

IMG_5453

Geef een reactie