Origins

Mijn huid ziet er de laatste dagen echt vreselijk uit, break outs overal! Kak! Dat heeft natuurlijk ook te maken met factoren als eten of stress, maar ook zeker met huidverzorging! En daar ben ik doordat we gaan verhuizen (binnen Doha) en het nu dus super druk is een beetje slordig mee geweest! Mijn cremes gebruik ik niet echt, scrub amper! Alle tijd zit in bezig zijn met mijn dochter en inpakken! Gelukkig gaan we vandaag verhuizen dus hierna wordt het wat ontspannender!

Wat ik wel elke avond probeer te doen is mijn gezicht schoonmaken en het liefst doe ik dat met micellair water!

Enige tijd terug heb ik van Origins de mega mushroom skin relief micellair cleanser (een hele mond vol) gekocht!

En ik moet zeggen ik ben aardig onder de indruk hiervan! Want ik krijg er echt veel vuil mee weg van mijn gezicht!

Het kan aan mij liggen, maar ik heb vaak het gevoel dat hier in Doha mijn gezicht veel viezer wordt! Natuurlijk zweet je hier meer door de warmte maar ook door alle uitlaatgassen! Wanneer ik deze cleanser gebruik haal ik echt enorm veel viezigheid weg!

Ik gebruik het soms ook gedurende de dag als verfrissende oppepper en dat is echt heel erg fijn!

Een enorme aanrader dus!

Veel liefs,

Bibi

 

Geef een reactie