I love petrol blues

Blauw is vanaf dat ik me het kan herinneren altijd mijn lievelingskleur geweest. Al verschilde het soort blauw wel enorm gedurende de jaren. Turkoois, oceaanblauw, paarsachtig blauw, lichtblauw. You name it!

Waar vroeger ons huis met name zwart / wit was met hier en daar wat kleuraccenten was mijn kamer juist een explosie van kleur. Paarse gordijnen, een diepblauwe vloerbedekking en een aantal blauwe muren. Dit klinkt hysterisch maar het stond juist heel goed bij elkaar.

Ik word gewoon heel blij van ruimtes waar ook kleur te vinden is. En kleur in een interieur is zeker iets waar je niet bang voor hoeft te zijn maar juist lekker mee kan experimenteren.

De laatste jaren ben ik ontzettend gaan houden van petrol blauw. Wauw wat vind ik die kleur mooi. De diepte en de warmte spreken me ontzettend aan. Daarom is het weer tijd voor de meest prachtige Pinterest voorbeelden van petrol blues in een interieur.

Wat is jouw lievelingskleur?

Liefs,

Lotte

IMG_5453

 

2 gedachten over “I love petrol blues

Geef een reactie