Brené Brown: The call to courage

Vorig jaar schreef ik al in een blog over de geweldige boeken van de schrijfster en onderzoekster Brené Brown. Die boeken waren voor mij een onwijze eye-opener in een behoorlijk moeilijke periode en hebben mij echt enorm geholpen.

Brené schrijft over met name de onderwerpen, kwetsbaarheid, schaamte en moed. Onderwerpen die nauw met elkaar verwezen zijn en ontzettend belangrijk zijn in het leven van ieder mens.

brene-brown-approved2-photo-by-maile-wilson-1555689309

Nu is niet iedereen een lezer en daarom is het des te fijner dat er nu een show van Brené Brown op Netflix staat! Namelijk: Brené Brown: The call to courage. En dit is echt een enorme aanrader. Zeker wanneer je meer over Brené wilt weten en over de onderwerpen die ze bespreekbaar maakt.

In deze Netflix show legt Brené perfect uit hoe we met kwetsbaarheid kunnen omgaan en waarom het juist enorm moedig is om je kwetsbaar op te stellen naar de mensen die het verdienen.

Want denkt er maar eens over na, hoe kunnen je relaties groeien en nog meer liefdevol worden als je jezelf totaal niet kwetsbaar opstelt naar de ander?

Aangezien het geen hele makkelijke onderwerpen zijn vind ik het juist zo leuk dat Brené een ontzettend groot gevoel voor humor heeft en altijd met ontzettend leuke voorbeelden komt. Totaal niet saai dus!

Een must-see!

Liefs,

Lotte

IMG_5453

Geef een reactie