Sir, the label

De mensen die mij een beetje kennen weten dat ik dol en op mooie kleding merken en dat ik er enorm van kan genieten als ik weer een nieuw pareltje gescoord heb! Ik houd dan ook niet van het massa shoppen en met tig tassen thuis komen, maar ik koop liever 1 ding waar ik enorm gelukkig mee ben en waarvan ik weet dat ik er lang plezier van ga hebben!

Momenteel gaat mijn modehartje sneller kloppen door de modemerken die zich in Australië ontpoppen! Dit keer kwam ik op de site van Sir, the label terecht en wow!!

Enorm mooie stoffen, fijne kleuren en prachtige designs! Net een beetje anders dan anders en erg mooi!!

Helaas kan ik hier in Doha niet alles dragen wat ik graag zou willen, want vanwege het moslim geloof moet ik mij toch wat bescheidener kleden. Dat vind ik zeker niet erg, want ik wil hun cultuur graag respecteren, maar soms droom ik wel even weg hoor van al die mooie leuke jurkjes! Ach, dat kan op vakantie!

Hier in ieder geval een kleine preview van Sir, the label!!

Veel liefs,

Bibi

IMG_5453

Geef een reactie