Inloop droom

Er zullen genoeg vrouwen zijn die dromen van hun perfecte inloopkast! Een mooie ruimte waar je al je juweeltjes op kleur, stof en noem maar op kunt hangen! Bij het idee alleen al begint mijn hartje sneller te kloppen en ik hoop ooit een echte giga inloop kast te kunnen creëren voor mijzelf!

Maar ik mag niet klagen, want over 2 weekjes gaan we in Doha naar ons droomappartement verhuizen en daar zit al een aardige inloopkast! Zo eentje als Carrie in SATC die van je slaapkamer naar je badkamer loopt!! Ik kan niet wachten om te starten met deze inrichten en de nodige kleertjes mogen dan ook wel weer gekocht worden! Op dit moment roep ik nog hard dat een gedeelte voor mijn man is en de andere helft voor mij, maar ik weet eerlijk gezegd niet of dat wel gaat passen! Oeps!

Om alvast weg te dromen van beter gezegd die inkoopkleding kamer is hier wat inspiratie!!

 

Maar zelfs al heb je maar een kleine ruimte tot je beschikking voor je kleding kun je hier erg leuke dingen mee doen!

Wat ook altijd heerlijk is, is om een fijn kleed neer te leggen!! Ziet er leuk uit en lekker zacht aan je voeten! Of wat dacht je van een klein krukje! Even zitten en nadenken wat je wilt dragen!

Veel liefs,

Bibi

IMG_5453

Geef een reactie