Lotte’s lente interieur make-over

Bij de start van de lente begint het altijd te kriebelen om weer lekker aan de slag te gaan met de inrichting van ons appartement.

Dit jaar moesten mijn huisje en daarmee ook mijn vriend er weer aan geloven. Naast dat je huis er na een make-over weer super goed uitziet vind ik klussen ook echt super leuk om te doen (decoratief klussen dan).

Ik struin dan ook uren Pinterest af om op leuke nieuwe interieur ideeën te komen die bij ons huisje passen. Voor deze make-over moesten een aantal muren eraan geloven. We vonden namelijk dat de verschillende ruimtes duidelijker bij elkaar moesten horen qua stijl en gevoel. Daarom hebben we de keuze gemaakt om de hoek en muur van de bank en de twee schouwen een mooie diepblauwe kleur te geven.

De kleur die we gekozen hebben is ”Marine” van de Praxis. We hebben bewust voor een duurder verf merk gekozen zodat we de muren niet vier keer moesten verven. Uiteindelijk hebben we alles twee keer geverfd. Erg netjes als je het mij vraagt voor zo’n kleur. De kleur is echt zo ontzettend gaaf geworden en past heel goed bij onze meubels en decoratie.

Naast de muren is mijn vriend ook aan de slag gegaan met een oude Ikea lamp die zijn beste tijd echt wel had gehad. Het was een zilveren staande lamp met een gedateerde lampenkap. Ik zag totaal niet wat we hiervan nog konden maken maar mijn vriend gelukkig wel. Bij de Action kochten we mat zwarte spuitverf en bij de Casa hebben we een hele grote lamp gekocht.

De lamp is echt super tof geworden als je het mij vraagt. En daarnaast bewijst het maar weer dat je met een klein budget een enorm groot verschil kan maken in je interieur.

IMG_6745

Als kers op de taart heb ik vervolgens een zwart / wit Urban Cotton wand kleed gekocht met een erg mooi en uniek vrouwen gezicht. Het doek hebben we bewust op een witte muur gehangen zodat het niet continue opvalt maar juist erg stijlvol staat.

Het enige wat ik nog even moet doen is het doek strijken maar ik kan er nu al heerlijk van genieten.

Ik ben helemaal happy met de make-over en kan er nu weer lekker van gaan genieten.

Houden jullie van klussen?

Liefs,

Lotte

IMG_5453

2 gedachten over “Lotte’s lente interieur make-over

  1. Dat is wel het enige nadeel aan zo’n mooi wandkleed. Zelfs na strijken (echt m’n best gedaan), blijven er vouwen in zitten.

    Goede make-over hoor, echt mooi!

Geef een reactie