Revolve

shoppen online deed ik al een tijdje, maar zeker nu ik in Doha woon en hier alles een stukje duurder is vind ik het veel fijner om online mijn garderobe uit te zoeken, want dat scheelt soms behoorlijk!  Daarnaast zijn er online zoveel meer mooie en fijne merken te vinden dat ik het altijd erg leuk vind om weer eens te zoeken naar nieuwe pareltjes!

Via de site van Revolve ben ik inmiddels ook al heel wat leuke nieuwe merken tegen gekomen en as we speak wacht ik op een nieuwe jurk die ik besteld heb!

Een aantal super mooie merken die zij verkopen zijn Tularosa, House of Harlow 1960, Free People en For love and lemons! Maar dat is echt nog maar een fractie van wat ze verkopen.

Wat ik zelf erg fijn vindt is dat ze een hele goede custom care hebben! Ik had een jurk besteld en toen deze aankwam in Doha zat ik in Nederland en was ik te laat om het pakketje op te halen. Het postkantoor had het pakje alweer terug gestuurd toen ik in Doha aankwam! Ik heb toen direct de custom care benadert en zij stonden mij enorm fijn te woord! Ze begrepen de situatie en gaven me direct een aantal fijne opties! Bij zo’n groot bedrijf dat wereldwijd levert vind ik het heel fijn dat de custom care goed bereikbaar is!!

En een tip… kijk eens op hun Instagram pagina!! Daar vindt je een heel fijn voorproefje van hun collecties!!

Veel liefs,

Bibi

IMG_5453

Geef een reactie