Adam’s Boats

Op en in het water zijn vind ik echt heerlijk! Ik ben gek op snorkelen, zeilen en op varen. En daarom vind ik het ook echt super leuk om met een bootje door Amsterdam te varen. Het varen is natuurlijk super leuk maar ook de stad is vanaf het water gezien zo ontzettend mooi.

Ik heb daarom al een aantal boten van verschillende bootverhuur bedrijfjes geprobeerd. Maar ik blijf de meeste van deze bedrijfjes toch behoorlijk duur vinden met een gemiddelde uurprijs van €60 – €80. Zeker wanneer je met twee personen gaat varen is dat best wel duur.

Dus toen ik zag dat het heerlijk weer werd wilde ik weer lekker gaan varen en een vriendinnetje raadde een bootverhuur bedrijf aan. Het was en niet duur en de boten waren fijn. Uitproberen dus!

Via de website kon ik makkelijk reserveren en zelf een tijdslot bepalen. Wat ik daarnaast super goed vond om te zien is dat Adam’s Boats kostenloos kan omboeken wanneer het erg slecht weer zou worden op de dag van de reservering. Want varen in de regen is natuurlijk drie keer niks.

Een kwartier voor de start van het varen wordt een sms met de code van het hek verstuurd aan het opgegeven mobiele nummer. Nadat je de code hebt ingevuld kun je via de steiger naar de boten van Adam’s Boats lopen. Hier staat een medewerker die je alles uitlegt over de boot en geeft je vervolgens een kaart mee met verschillende routes.

Ik kan niet anders dan positief zijn over Adam’s Boats. De boot was super fijn en makkelijk te besturen, de prijs was top met €45 per uur en daarnaast kun je voor €0,10 per uur ook nog een heel makkelijk parkeren.

Je kunt trouwens met 9 personen op de boot met eenzelfde uurprijs!

Boot huren in Amsterdam

Liefs,

Lotte

IMG_5453

Geef een reactie