Wonen bij Chantal

Van sommige interieur Instagram accounts kan ik echt zo ontzettend blij worden! Deze accounts weten te inspireren en iedere keer ook weer te verassen. En dat is natuurlijk wel zo leuk want een beetje creativiteit in een interieur is wel een pré om jezelf te kunnen onderscheiden.

Ik leerde het interieur Instagram account “Wonen bij Chantal” kennen op aanraden van een van mijn beste vriendinnen die net een nieuw huis had gekocht en dus helemaal los kon gaan met haar nieuwe inrichting.

Chantal laat op haar Instagram haar eigen inrichting zien, haar projectjes en alles wat ze veranderd in haar huis.

IMG_7802

Haar stijl kun je het beste omschrijven als stoer, industrieel en met mooie natuurlijke elementen. De manier hoe Chantal alles combineert en haar creatieve en vernieuwende ideeën zijn echt super inspirerend.

Wat mij betreft is dit een echt must-follow Instagram account voor alle interior junkies!

https://www.instagram.com/wonen_bij_chantal/?hl=nl

Liefs,

Lotte

IMG_5453

Geef een reactie