Grünten ontbijt

Het eten van voldoende groenten op één dag kan nog goed lastig zijn en veel mensen eten dan ook niet genoeg op een dag. Als ik heel eerlijk naar mijn eigen eetpatroon kijk dan kom ik ook niet aan de aanbevolen 250 gram groente per dag. Herkenbaar?

Naast het eten van voldoende groenten blijft het dagelijks eten van een ontbijtje ook een probleem. Ik ben namelijk echt geen ochtendmens en iedere minuut extra in bed is dan ook zeker meegenomen. Daarom ben ik enorm fan van ontbijtjes die je de avond van te voren kan maken zoals egg muffins maar ook van dit nieuwe ontbijt idee.

Ik heb het over het nieuwe ontbijtproduct Grünten! Een aantal maanden geleden zag ik dit product voor het eerst op Instagram voorbij komen en toen wilde ik het gelijk een keer proberen en dat heb ik nu gedaan.

-4463266548112507347_IMG_9136

Grünten is dus een ontbijtproduct en bevat 50% van de aanbevolen hoeveelheid groenten per dag en dat is natuurlijk heel goed nieuws voor mensen zoals ik die te weinig groenten eten. Bij het horen van deze kenmerken ga je misschien niet gelijk watertanden maar er zijn dus drie varianten die alle drie naar een andere taart smaken. Wait what?!

Ik ben gegaan voor de smaak Carrot Cake en ik ben positief verrast. Het smaakt echt naar carrot cake maar dan natuurlijk met een andere structuur. Voor mij persoonlijk was één portie teveel maar ik denk dat het voor veel mensen juist een hele goede hoeveelheid is. Wat mij betreft mag er iets minder kaneel in omdat ik daar niet heel gek op ben. Maar ondanks de kaneel vond ik het toch heel erg lekker.

Ik ga de andere twee smaken ook snel proberen!

Je koopt Grünten trouwens bij Marqt.

http://www.grunten.nl

Liefs,

Lotte

IMG_5453

 

Geef een reactie