Suits

Oke, het is zeker geen nieuwe serie, maar wel eentje die je echt gezien moet hebben hoor! Een van de redenen is natuurlijk omdat Megan Markle erin speelt (Lotte en ik hebben een serieuze girl crush op haar!), maar daarnaast is het gewoon een serie met een super toffe verhaallijn!

Voor wie de serie nog niet kent, het gaat over een advocaten firm in New York City dat een nieuwe jongen aanneemt, Mike Ross en je raadt het al er gebeurt van alles rondom deze nieuwe collega. Samen met Harvey (ook totaal niet vervelend om naar te kijken) gaan ze op pad in de stad!

Een ander leuk karakter is Donna! Love her! Ze is gevat, heeft humor en kan alles aan! Een echter powervrouw!

Inmiddels ben ik alweer bij seizoen 8 en kan ik niet wachten om te zien wat er allemaal gaat gebeuren! Ik heb de serie zelfs al een paar keer opnieuw bekeken en hij blijft echt heel tof!

Dus mocht je niks te doen hebben deze zondag… ga dan vooral aan deze super toffe serie beginnen!

Veel liefs,

Bibi

IMG_5453

Geef een reactie