De wereld van Jellycat

Ik weet nog goed dat ik hoogzwanger door Amsterdam struinde samen met mijn moeder. Het was prachtig weer en we gingen in een parkje zitten omdat ik even bij moest komen van het vele lopen. Daar zag ik een meisje, ik denk een jaar of 4 hooguit samen met haar mama, ik denk dat ze uit Frankrijk kwamen. Ze was heerlijk aan het spelen met haar grote poederroze octopus en sleepte hem over het asfalt, door het gras overal mee naar toe. Op dat moment kon ik niet wachten om kennis te maken met mijn dochter en haar te zien spelen met een lievelingsknuffel! De octopus vond ik enorm leuk!

Onlangs was ik in Nederland met mijn dochter en daar zag ik hem weer, de poederroze octopus! En op dat moment moest en zou ik hem kopen! Eerst had ik een grote in mijn handen, maar die is echt nog veel te groot! Dus heb ik een maatje kleiner gekocht. Octopusje noemen we hem inmiddels en octopusje gaat overal mee naar toe! Ze is er helemaal weg van en houd de tentakeltjes stevig in haar handjes.

Als je gaat kijken op de site van JellyCat dan vindt je enorm veel leuke en lieve knuffeltjes! Op hun Instagram pagina kun je zien hoe lief kindjes ermee spelen!

Het zijn namelijk hele zachte knuffeltjes en dat doet het natuurlijk altijd goed bij onze kleinsten!

 

Veel liefs,

Bibi

IMG_5453