Naïf verzorgingsproducten

Een paar weken geleden heb ik de Naïf shampoo en conditioner geprobeerd en ik was gelijk een groot fan! Omdat deze producten zo fijn waren werd ik gelijk heel nieuwsgierig naar de andere verzorgingsproducten uit de Naïf lijn voor vrouwen en daarom heb ik weer vier producten van dit fantastische merk getest. Dit keer was het de beurt aan de volgende producten:

  • Dagcrème
  • Bodyscrub
  • Shower gel
  • Bodylotion

Dagcrème
10744775232_IMG_8946
Zelf heb ik een ontzettend moeilijke en gevoelige huid. Afgelopen jaren heb ik ontzettend veel verschillende dagcrèmes geprobeerd en helaas vaak zonder succes. Daarom was ik heel nieuwsgierig naar deze crème van Naïf.

Ik heb de crème nu enkele weken gebruikt en het bevalt heel goed! Mijn huid is opvallend rustig en daarnaast ook goed gehydrateerd. De dagcrème ruikt net als de andere Naïf producten erg lekker.

Persoonlijk vind ik de structuur vrij dik en vind ik een dunnere crème fijner smeren. Dat is het enige minpunt voor deze super fijne crème. Ik heb in ieder geval een nieuwe favoriet!

Bodyscrub
10744881648_IMG_8936
Het regelmatig scrubben van je lichaam is ontzettend goed voor je huid en daarnaast erg lekker. Maar mijn huid reageert ook niet perfect op alle soorten scrubs.

Wederom merk ik dat mijn gevoelige huid op de scrub van Naïf heel goed reageert. Het product doet wat het moet doen, smeert prettig, ruikt heerlijk en levert een hele zachte huid op. Zeker in combinatie met de bodylotion.

Shower gel
10745017664_IMG_8929De shower gel is net als de andere producten erg fijn en ruikt ook super lekker wat voor mij erg belangrijk is bij de keuze van een shower gel. Ik kan niet zeggen dat ik deze shower gel beter vind werken ten opzichte van goedkopere varianten maar hij is wel erg fijn.

Bodylotion
10745006720_IMG_8938
Deze bodylotion is echt heerlijk. Ik heb voor het testen eerst mijn lichaam gescrubd met de Naïf bodyscrub om vervolgens mezelf lekker in te smeren met deze bodylotion.

De bodylotion is net als de dagcrème erg dik van structuur en smeert daardoor niet mega soepel maar ook niet stroef. Het resultaat is echt geweldig! Mijn huid voelt zo ontzettend zacht aan. Heerlijk!

10744998400_IMG_8927

Ik vind de producten van Naïf echt super fijn voor mijn dagelijkse beauty en verzorgingsroutine. Ik vind het namelijk steeds belangrijker worden om bewust te zijn van wat ik op mijn lijf en gezicht smeer en daar past Naïf erg goed bij.

Liefs,

Lotte

IMG_5453

Geef een reactie