In het nu

Afgelopen week realiseerde ik me maar weer eens dat de meeste mensen alleen maar met de toekomst bezig zijn. Een aankomende vakantie, een nieuwe aankoop, een nieuwe baan, een huisdier, een groter huis en ga zo maar even door.

Het is natuurlijk totaal niet verkeerd om met je doelen of leuke dingen in het verschiet bezig te zijn maar de valkuil is dat je jezelf er snel in kan verliezen waardoor je totaal niet meer van het dagelijkse leven geniet.

234768abfb6c2f588927e6ad7bea712e

Dit toekomst denken begint eigenlijk al bij jonge kinderen. Nog 10 nachtjes tot de verjaardag, nog 1 maandje tot sinterklaas en nog 2 weken tot de grote vakantie. De tijd gaat al zo ontzettend snel voorbij dat het zonde zou zijn wanneer we het merendeel van onze tijd alleen maar wachten!

Ik heb mezelf daarom voorgenomen om veel meer van het nu te genieten en de geluksmomentjes op een “normale” dag. Zoals lachen met collega’s, een heerlijke kop koffie en fijne knuffeltijd met mijn vriend. Al deze dingen maken het leven heerlijk en verdienen wat mij betreft veel meer erkenning!

The time is now!

Liefs,

Lotte

IMG_5453

Geef een reactie