Liewood

Voor alle mommy’s en mommy’s to be heb ik vandaag een super leuk merk met prachtige baby spulletjes, namelijk Liewood!! Dit Deense merk is echt super mooi voor de allerkleinsten!

In 2015 werd dit mooie merk opgericht en de meest mooie zachte printjes en kleurtjes komen voorbij! Wat fijn is, is dat ze gebruik maken van organisch katoen! Dit gaat lang mee, is super zacht en van goede kwaliteit. Zeker voor je baby is dit erg fijn, alles is namelijk al duur genoeg!

Naast hun prachtige stoffen maken ze ook super leuke houten speeltjes en kun je de mooiste bordjes, bekertjes en lepeltjes krijgen! Zelf hebben wij een heel schattig katten kommetje waar ons dochtertje haar fruithapje uit krijgt!! Maar ook voor een baby kamertje hebben ze enorm leuke producten!

Zelf ben ik helemaal weg van de kleuren die zij gebruiken! Niet van die schreeuwerige kleuren, maar heel zacht en lief!

En met het mooie weer dat eraan komt zou je zeker ook eens moeten kijken naar hun strand collectie vol met mooie zwemkleding en strand speelgoed!

 

Veel liefs,

Bibi

IMG_5453