Koffie in Amsterdam

Ik ben een echte koffie leut en ik kan me nog zo goed herinneren dat toen ik in New York woonde ik zo kon genieten van een koffie to go!! Heerlijk elke ochtend al ik naar mijn stage op de academie liep nam ik een koffietje mee, of als ik naar huis ging even snel een koffie halen! Ook toen ik met mijn man in NYC was, was het een dagelijks dingetje om even een koffie te halen!

Maar ook in mijn favoriete stad Amsterdam kun je heerlijke koffie’s to go krijgen!!

In de 9 straatjes is er altijd wel een tentje met een fijne koffie en dat hoeft echt geen Starbucks te zijn om lekker te zijn hoor! Bijvoorbeeld bij Pluk! Even snel een bakkie halen en hoppa we gaan weer door met shoppen!

Schermafbeelding 2019-04-25 om 18.46.46

(Afbeelding afkomstig van Pluk Amsterdam Instagram) 

Ook bij de Drie Graefjes kun je even lekker een bakkie halen, al vind ik het daar zelf wel leuker om te blijven zitten en dan een velvet red cake te eten! Deze is toch onweerstaanbaar!

Het zijn toch vaak de kleine tentjes waar ik graag kom! En als je koffie deze mooie dagen graag wil combineren met een momentje rondlopen in het park dan zou je eens langs moeten gaan bij de espressofabriek in het Westergasfabriek!

Ook bij Anne en Max op de Amstelveense weg kun je een fijn bakkie pleur halen!!

Schermafbeelding 2019-04-25 om 18.32.59

(Afbeelding afkomstig van Instagram Anne&Max)

Tja een bakkie in mijn lievelingsstad is nog steeds wel de lekkerste eigenlijk, al kunnen de vele tentjes in NYC er ook wat van!!

En waar haal jij graag je bakkie?

Veel liefs,

Bibi

IMG_5453

Geef een reactie