Catio

Al een aantal jaar woon ik samen in een heerlijk appartement in Amsterdam. Drie hoog wel te verstaan en dat vind ik eigenlijk alleen maar pluspunten hebben op één ding na. Wij hebben namelijk twee grote Maine Coon katten, lees twee kleine tijgers. En die wil ik wel lekker op het balkon laten zodat ze in de zon kunnen zitten, de wind in hun haren kunnen voelen en naar de vogeltjes kunnen kijken.

Maar onze katten zijn twee echte klunzen en duwen elkaar van dingen af. Dus geen haar op mijn hoofd dat ik ze zo zonder bescherming op het balkon zou laten.

Na enige uren research kwam ik op de perfecte oplossing uit voor ons balkon. Een katten net, een hek en een bevestigingssysteem om het net aan vast te maken. Het heeft uiteindelijk een half dagje werk gekost om het te installeren maar na twee jaar werkt dit systeem nog super fijn en kunnen onze katten heerlijk op het balkon / Catio.

Ons katten net is trouwens doorzichtig waardoor je er zelf nog goed doorheen kunt kijken en het niet voelt alsof je balkon een gevangenis is.

Naast deze oplossing zijn er nog meer super goede oplossingen om je kat op een veilige manier naar buiten te laten.

Liefs,

Lotte

IMG_5453

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s