Vitamine A

Op deze make over monday wil ik jullie graag wat meer vertellen over vitamine A en de producten die deze super vitamine bevatten! Because we all love a flawless skin!!

Enkele jaren geleden rommelde ik nog enorm met mijn huid, elke dag had ik wel ergens een puistje en daar irriteerde ik mij rot aan! Ik kijk dan ook liever niet terug naar mijn middelbare school foto’s want jeetje wat een wandelend maanlandschap was ik!

Ik weet nog goed dat ik voor het eerst advies kreeg over huidverzorgingsproducten die vitamine A bevatten en ik was behoorlijk geïnteresseerd. Als je gaat goed gaat zoeken, dan vindt je dat deze vitamine noodzakelijk is voor een mooie huid en de aanmaak van cellen. De pure vorm van vitamine A wordt dan ook retinol genoemd en is te vinden in vele huidverzorgingsproducten.

Schermafbeelding 2019-04-22 om 08.52.56

Een product waar ik tegenwoordig echt bij zweer is deze “activator 7 oil” van Sans (ceuticals). Deze olie bevat een hoge hoeveelheid vitamine A en werkelijk waar is super fijn voor je huid! Wanneer mijn huid er wat onrustig uitziet smeer ik deze olie op en het wondertje begint te werken! Mijn huid ziet er na 1 dag alweer een stuk beter uit!

Zelf heb ik deze olie bij Nourised Nederland gekocht!

 

Waar ook veel vitamine A ofwel retinol in zit zijn de producten van Paula’s Choice. Zelf heb ik deze ook een aantal keren gebruikt en vond ik ze erg fijn!  Op de website van Paula’s choice wordt je dan ook haarfijn uitgelegd wat vitamine A voor je huid doet en wat voor producten je het beste kunt gebruiken!
Een fijn voorbeeld is deze booster!

Schermafbeelding 2019-04-22 om 09.10.55

 

Wat ik zelf overigens ook heel fijn vind is om vitamine A reinigingsolie te gebruiken! Deze niet vette olie is perfect om je make up te verwijderen en geeft je gelijk een boost!

Veel liefs,

Bibi

IMG_5453

Geef een reactie