Badkamer rituelen

Iedereen zal dit wel herkennen, badkamer rituelen! Elke ochtend en eigenlijk ook avond heb ik zo mijn ritme in de badkamer en soms bedenk ik mij ineens hoe ik mij hieraan vast houd!

Ik begin bijvoorbeeld in de avond altijd met het netjes verwijderen van mijn make up, maar ben veel te lui om mijn mascara eraf te halen! Dat doe ik liever de volgende ochtend in de douche en doe ik al jaren zo! S’avonds douchen vind ik bijvoorbeeld ook helemaal niet zo fijn en doe ik juist in de ochtend om zo de dag fris en fruitig te kunnen starten!

Waar ik bijvoorbeeld ook totaal niet tegen kan is als de badkamer een zooitje is! Het moet netjes zijn, anders ben ik het liefst zo snel mogelijk weer uit deze kamer!!

En ook zo’n typisch dingetje.. mijn haren föhn ik liever niet in de badkamer maar stijlen daarin tegen wel! Herkenbaar van die dingen die je al jaren zo doet, maar wat je eigenlijk nooit echt opvalt?

Wat ik vaak ook heb zijn producten waar ik tijdelijk zo’n crush op heb dat ik ze elke dag gebruik!

IMG_2562

Momenteel is dat bijvoorbeeld dit flesje van Origins! Deze make up reiniger is echt zo fijn! Super zacht voor je huid en hydraterend. Daar begin ik nu elke avond mee als ik mijn make up eraf haal en vervolgens wat olie opsmeer! Ook daarin heb ik een nieuw product wat ik tot nu toe echt top vind!

IMG_2563

When  hope isn’t enough!! Deze olie bevat omega 3 en 6 en is echt heel fijn!!

Maar mijn allerfijnste badkamer ritueel die erbij gekomen is, is toch wel douchen met mijn lieve dochtertje en zien hoeveel plezier ze daarin heeft! Lekker spelen en spetteren met het water!!

 

Veel liefs,

Bibi

IMG_5453

Geef een reactie