Starskin

De naam zegt eigenlijk al meer dan genoeg, Starskin! Ondanks dat ik het merk al vaak voorbij heb zien komen heb ik nog nooit een product hiervan gekocht, tot nu.

Onlangs vond ik het maar eens tijd worden  dat ik dit merk ging testen and boy I’m glad I did!

Het merk staat bekend om zijn maskertjes en fijne huidverzorging! Omdat ik zelf niet veel tijd heb om maskertjes te gebruiken maar wel van fijne serums hou ben ik voor de “Orglamic pink cactus serum mist” gegaan!

Deze fijne serum spray je (zoals de naam al zegt) als een mist over je gezicht! En ik moet zeggen dat hij heerlijk verfrissend is! Hij werkt goed voor de hydratatie van je gezicht!

Je huid voelt super zacht aan na gebruik en ziet er gelijk wat stralender uit! Wat ik prettig vind is doordat je deze serum op sprayt het heel luchtig aanvoelt, zeker tijdens de warme dagen is dit fijn! Ik heb een hekel aan een plakkerig gezicht!!

Met een mooie glow kan mijn gezicht de dag aan!

Een must try dus!!

Veel liefs,

Bibi

IMG_5453

Geef een reactie