Het perfecte dagje strand

ohhh heerlijk zijn die dagjes strand altijd! Lekker relaxen zo nu en dan je grote teen eens in het water stoppen om er vervolgens achter te komen dat het op je zonnebedje veeleer lekkerder was! Ik hou enorm veel van dagjes naar het strand gaan en lucky me ik woon ook nog eens in een land waar het altijd mooi weer is! Alhoewel ik met 45 graden buiten niet zo snel naar het strand zal gaan!

Ook in Nederland ging ik heel graag naar bijvoorbeeld Zandvoort of Bloemendaal aan zee! Maar ik realiseerde mij vaak achteraf pas hoeveel ik eigenlijk moest mee slepen om een beetje relaxed te zitten! Althans, dat leek zo! Want zo super veel heb je misschien helemaal niet nodig!

Een handdoek, tijdschrift eten en drinken en klaar toch? Nou oké dat is ook wel weer erg extreem, I’m still a girl en ik heb gewoon mijn spulletjes nodig! Wat ik tegenwoordig graag doe is een toilettasje mee nemen met spulletjes voor mijn huid en haar!

Daar zit sowieso een zonnebrand crème in, want mijn huid is mij lief en dat is belangrijker dan dat bruine kleurtje!

Daarnaast vind ik het fijn om mijn huid te hydrateren! Daarvoor gebruik ik graag de beauty elixer van Caudalie! In een eerdere blog heb ik jullie al eens verteld over hun producten en werkelijk waar deze zijn heerlijk!

IMG_2437

Naar een dagje zonnen smeer ik mij graag in met aloë vera! Dit verkoelt en verzorgt je huid zo fijn! Zeker hier in Doha is het belangrijk om je huid goed te verzorgen! Tegenwoordig hebben ze bij de Dill & Kamille een hele fijne verzorgingslijn!

IMG_2435

En naast deze fijne huidproducten kan ik eigenlijk ook niet zonder een lekkere watermeloen en een fles koud water!

Veel liefs,

Bibi

IMG_5453

Geef een reactie