Love Stories

De meeste van jullie zullen dit fantastische lingeriemerk Love Stories wel kennen. Met name bekend van de geweldige bralettes! Maar kennen jullie ook de Love Stories winkel aan de Negen Straatjes? Deze winkel is echt super mooi en absoluut een bezoekje waard!

Ik ging langs om de nieuwe Spring 2019 collectie te bekijken en om een nieuw setje te scoren. Want bralettes heb je immers nooit genoeg toch!?

Bij binnenkomst in de winkel waan je je gelijk in een Parijs Boudoir met een vintage visgraat houten vloer, romantische gordijnen en een open sfeer. Wanneer je één setje (of 10) wilt passen wordt het alleen maar beter.

De verkoopster neemt je mee naar boven en deze verdieping van de winkel is puur om te passen. De paskamers zijn erg groot met mooie spiegels en weer van die fantastische gordijnen. Echt een hele fijne winkel om lingerie te shoppen!

Naast het feit dat ik dit een geweldige winkel vind, is de huidige Spring 2019 collectie ook echt het einde! De kleuren die gekozen zijn, het kant en de schitterende swimwear collectie. Het is bijna niet mogelijk om zonder setje of bikini de winkel uit te gaan. Dus wees gewaarschuwd!

Dit zijn mijn favoriete items uit de huidige collectie:

download
Bikini top – €75,00
download (1)
Bralette – €48,00
download (2)
Bralette – €48,00
download (3)
Pyjama shortje – €36,00

https://lovestoriesintimates.com/global

Liefs,

Lotte

IMG_5453

Geef een reactie