DE fase

Wauw wat gaat het leven allemaal snel! Heel veel mensen en vriendinnen om mij heen krijgen een babytje, zijn net moeder geworden of gaan trouwen. En dat vind ik echt TE gek want ik hou van al die kleintjes en kan niet blijer zijn voor mijn lieve vriendinnen.

Ik kan dan ook niet wachten om met al die lieve kleintjes leuke dingen te gaan doen en herinneringen te maken.

Maar persoonlijk ben ik er zelf nog niet aan toe maar ik zit dus wel in DE fase. Voor mijn gevoel zijn de afgelopen 5 jaar echt voorbij gevlogen maar het had bij wijze van ook 1 jaar kunnen zijn. Daarom voelt deze fase voor mij ook heel erg raar want 1 jaar geleden was ik toch nog begin 20?

Wat ik met name van deze fase leer is dat je vooral naar je eigen gevoel moet luisteren in wat jij wilt en waar jij wel of niet aan toe bent. Er is namelijk geen blauwdruk voor hoe iedereen het zou moeten doen in zijn of haar leven.

En ondertussen heb ik het geluk dat ik een hele leuke suikertante mag zijn van al die kleintjes!

Liefs,

Lotte

img_0335

Geef een reactie