Billabong vs Sincerely Jules

Ja ja, de zomer komt er toch echt aan hoor!! En ook al lijkt het hier in Doha al net een beetje meer zomer ook in Nederland gaan de warme dagen weer komen! Jippie!

Onlangs toen Lotte en ik EINDELIJK weer eens herenigd waren en we eens even goed gingen shoppen kwam in een super leuke nieuwe lijn/samenwerking tegen, namelijk: Billabong vs Sincerely Jules!

Deze super mooie vrouw, die ook nog eens de mooiste Instagram pagina heeft, weet weer eens iets prachtigs op de markt te brengen! In haar lijn samen met Billabong brengt ze het echte zomergevoel naar je toe! Die heerlijke lange zomerdagen die eindigen in BBQ-en op het strand met verfrissende drankjes en wellicht een fijne warme zomernacht!

Schermafbeelding 2019-04-12 om 11.49.31

Zelf heb ik dit super mooie one piece weten te scoren en ik zeg jullie, de kleur is in het echt nog veel mooier!!!

Heerlijk om mijn bruine tintje maar eens terug te krijgen, want ondanks dat ik in een warm land woon… ik ben aardig bleek geworden in de winter!

Naast dit mooie zwempak zijn er ook nog super toffe bikini’s te koop! En wil je s’avonds je iets makkelijks en “beachy’s” aan dan kan dat ook!

 

Schermafbeelding 2019-04-12 om 11.51.05

Deze prachtige rok bijvoorbeeld! Of wat dachten jullie van dit schattige setje! Als ik er al naar kijk krijg ik zoveel zin in de zomer!

Schermafbeelding 2019-04-12 om 11.51.43

De collectie is bij de Bijenkorf verkrijgbaar, maar uiteraard ook online via de Billabong shop!

Veel liefs,

Bibi

IMG_5453

Geef een reactie