Muji toillettassen

Laten we eerlijk wezen, wij vrouwen hebben best wel wat verzorgingsproducten mee te nemen op vakantie. Vaak hebben we onze eigen favoriete shampoo & conditioner die natuurlijk mee moeten op vakantie en dat is pas het begin.

Al jaren struggle ik met het vinden en meenemen van een goede toilettas. Vaak moet ik meerdere tasjes meenemen om alles mee te krijgen en dat is natuurlijk super onhandig. Daarnaast kom ik er 9 van de 10 keer bij aankomst achter dat er weer een verpakking open is gegaan en al mijn andere spullen onder de zonnebrand zitten of erger nog onder de haar olie.

Daarom ben ik op zoek gegaan naar één handige en betaalbare toiletas waar ik mezelf veel frustraties en troep mee bespaar!

Na wat zoeken kwam ik uit op de site van het merk Muji. Muji heeft een aantal formaten toilettassen in het assortiment die er erg goed uitzien! Zo is het materiaal stevig en zijn het kleine koffertjes waardoor je producten niet geplet worden in je koffer en je dus ook geen troep bij aankomst hebt.

Door de verschillende formaten is er voor iedereen wat wils aangezien iedereen andere producten gebruikt en mee wilt nemen op vakantie. Daarnaast zijn de toilettassen ook nog heel goed geprijsd. Wat wil je nog meer?

S
Vanity Make Up Box S – £16.95
M
Vanity Make Up Box M – £19.95
L
Vanity Make Up Box L – £24.95

Dit merk heeft trouwens naast deze toilettassen nog een veel groter assortiment voor reizen maar bijvoorbeeld ook met opberg producten voor in je huis. Handig!

https://www.muji.eu/pages/online.asp?Sec=17&Sub=69

Hoe nemen jullie je verzorgingsproducten mee op vakantie?

Liefs,

IMG_5453

Geef een reactie