Depot 304

Een van de leukste plekken om in Amsterdam te winkelen blijft natuurlijk de 9 straatjes. Ik word gewoon heel blij van kleine boetiekjes. Want juist in de boetiekjes word je verrast door nieuwe merkjes en trends.

Een van die leuke boetiekjes is Depot 304. Zelf omschrijft de winkel zich als conceptstore voor jewellery, fashion, interior & gifts. Bij het zien van de etalage ga je gelijk stralen want je ziet gelijk dat dit een hele hele leuke winkel is.

Er is werkelijk van alles in deze winkel te koop. Leuke kinderitems, schitterende sieraden en super toffe schoenen.

Zo verkoopt Depot 304 organische verzorgingsproducten van het merk Munkholm, handgemaakte waszakjes van het merk Dear Laundry, schattige babykleding van Hey BB, Bergstein kinderlaarsjes, schitterende sieraden van BerNice Amsterdam en schoenen van Shoe the Bear. En dit is nog maar een kleine greep uit het super leuke assortiment.

Depot 304 heeft geen eigen website maar wel inspirerende Instagram en Facebook accounts waar je ze op kan volgen. Maar het is natuurlijk nog veel leuker om ze een bezoekje te brengen in de winkel.

Het adres van Depot 304:
Nieuwezijds Voorburgwal 304 Amsterdam

Liefs,

Lotte

img_0335

Geef een reactie