Green me Kiko

Kiko Cosmetics heeft een nieuwe lijn opgericht waar ik heel erg blij van word!! De lijn heet “green me” en de naam zegt het eigenlijk al, een groene lijn die voor 90% bestaat uit natuurlijke ingrediënten.

Wat heel tof is om te zien, is dat een “budget merk” als Kiko toch probeert om bewuster om te gaan met niet alleen zijn producten, maar ook de verpakkingsmaterialen! 0FE88B50-2F93-4BBE-95E1-62AD37A0F349Want zoals je op de foto kunt zien is de verpakking gemaakt van gerecyclede producten en ben je dus milieubewust bezig! Go Kiko!!

Dit soort verpakkingen zouden ze meer moeten maken en kunnen de duurdere merken nog een puntje aan zuigen dacht ik zo!

Er zijn momenteel een aantal make up producten te verkrijgen en ook wat verzorgingsproducten! Zelf heb ik gekozen om de verzorgingsproducten uit te proberen, want ruim 30 graden en make up gaat bij mij meestal niet zo goed samen! Dus verzorg ik mijn huid liever zo goed dat make up niet eens nodig is! Yes girls I woke up like this! #flawless

 

Ik hoop dat Kiko zijn Green me lijn gaat uitbreiden en er meer van dit soort verpakkingen zullen komen!

De cleansing bar die enorm fijn is en zacht voor je huid!! Hoe lekker is dat en je hoeft er niet eens veel geld voor neer te leggen! Daarnaast ziet deze “bar”  er ook nog eens mooi uit en past die goed in je badkamer!

Ben je nieuwsgierig geworden? Kijk dan snel op de site of bezoek een van de winkels!

Veel liefs,

Bibi

IMG_5453

 

Geef een reactie