NS Huiskamer

Reizen is heerlijk naar mijn idee en ook met de trein door Nederland vind ik fijn! Ik kan er altijd heel blij van worden als ik van Amsterdam naar mijn oude thuis in Zeeland reis. Het wordt dan namelijk steeds rustiger en hoe gek dat ook klinkt in zo’n klein kikkerlandje, ook het landschap verandert.

Mar waar ik altijd een hekel aan heb is het wachten op die koude, kille stations! Dat maakt de reis toch echt een stukje minder aantrekkelijk.

Gelukkig heet de NS daar wat op bedacht!! Namelijk, de NS Huiskamer!! De eerste NS huiskamer die ik gezien heb was in Goes en ik moet zeggen ik was zeer onder de indruk! GO NS!

Schermafbeelding 2019-04-04 om 09.18.02

Naast dat je er heerlijk comfortabel kunt zitten en iets kunt eten en drinken, kun je er ook gebruik maken van gratis WIFI en je telefoon opladen! Super handig als je een lang dagje weg bent en die telefoon weer eens leeg is!

Momenteel zijn de huiskamers te vinden in Rotterdam, Den Haag, Arnhem en een aantal lokale stations!! Maar NS, keep them coming!!

Schermafbeelding 2019-04-04 om 09.18.02

Heerlijk voor als je tijdens een regenachtige dag weer eens moet wachten op je trein!

Veel liefs,

Bibi

IMG_5453

Geef een reactie