Mommy & Me

I love mama’s die twinnen met hun kroost! Naast babydieren is er eigenlijk niks schattigers dan dit. Er zijn gelukkig heel veel merken die hier goed op inspelen en ons blij maken met geweldige collecties voor jouzelf en voor je mini.

Een van die merken die hier mee is begonnen is het merk Edited. Dit merk heeft kortgeleden haar eigen Mommy & Me collectie gelanceerd en die is Fan-Tas-Tisch!

Los van het feit dat de items geweldig zijn, zijn de prijzen ook nog leuk en betaalbaar.

De kleuren van de collectie zijn super mooi en natuurlijk en daarnaast zijn de verschillende pasvormen afgestemd op kinderen maar ook op de lichamen van de moeders zodat de kleding voor jullie beide fantastisch staat.

Bekijk de geweldige collectie nu snel op de webshop van Edited.
https://www.edited.nl/women/lookbooks/mommy-und-me

Liefs,

Lotte

img_0335

Geef een reactie