Aankomende Sample Sales

De aankomende dagen en weken staan er weer een heleboel toffe sample sales op de planning die je niet wilt missen! Het heerlijke aan sample sales is dat je voor een fractie van de prijs prachtige items kunt scoren van je favoriete merken.

Daarom hierbij een lijstje van de leukste aankomende sample sales.

Fabienne Chapot
Van vrijdag 05 april 2019 t/m 07 april 2019 is de Fabienne Chapot sample sale weer. Je vindt de sample sale aan de Ruysdaelstraat 58 in Amsterdam en voor deze sale heb je geen kaartjes nodig. De kortingen lopen op tot 70% en iedere dag wordt de sale aangevuld. Je kunt hier betalen met zowel cash, pin als creditcards.

Colourful Rebel
Ook in het weekend van 05 tot 07 april is de Colourful Rebel sample sale. De prijslijst voor deze sale is al gedeeld en de prijzen zijn erg goed! Voor deze sample sale moet je van te voren kaartjes kopen en de prijs voor een kaartje is €3,00. Tijdens deze sale kun je zowel met cash als pin betalen. Het adres is: Casco Amsterdam, Asterweg 22 in Amsterdam.

Alix, Ibana, LOTT Gioielli & DNA Amsterdam
Een sample sale met meerdere geweldige merken onder een dak op 05 en 06 april. Tijdens de sale kun je met cash en pin betalen en je hebt geen kaartjes nodig. Het adres is: Borchlandweg 6-10 in Amsterdam.

Ga jij weleens naar Sample Sales?

Liefs,

Lotte

img_0335

Geef een reactie