Review: Gisou haarmasker

Veel van jullie zullen de Instagram sensatie Negin Mirsalehi kennen. Deze dame heeft een super inspirerende kledingstijl en geweldig haar! Het is daarom niet verrassend dat ze een eigen beauty lijn is begonnen speciaal voor haren.

Het merk waar ik het over heb heet Gisou. De producten hebben bijna allemaal honing als element en dat is niet zo gek als je de geschiedenis van de familie van Negin kent. Haar familie is namelijk al voor 6 generaties lang imker. Super tof en bijzonder als je het mij vraagt!

Negin kwam er hierdoor achter dat de beste voeding voor haar haren uit de bijenkorven komt en dat zie je terug in alle Gisou haarproducten. Naast honing bevatten de producten daarnaast ingrediënten zoals mineralen, vitamines en antioxidanten om je haar te laten stralen.

Zelf heb ik behoorlijk krullend haar dat erg snel droog wordt en daarom is een goede voeding voor mijn haar ontzettend belangrijk. Daarom koos ik het haarmasker van Gisou om uit te proberen hoe dit zou werken voor mijn haren.

Ik zou maar gelijk met de deur in huis vallen. De haarproducten van Gisou zijn ontzettend prijzig wanneer je het vergelijkt met de haarproducten bij de Etos of de Kruidvat. Maar gezien de producten vrij zijn van siliconen , sulfaten en ze niet getest zijn op dieren maakt dit de prijs al iets meer acceptabel.

Met name door de prijs en het geweldige haar van Negin zelf kon ik daarom niet wachten om het haarmasker te testen.

De verpakking is echt schitterend en ontzettend luxe. Precies wat je mag verwachten van een beauty product in deze prijsklasse. De doos is van een mooie kwaliteit en is bedrukt met bloemen. Daarnaast is de pot met het haarmasker zwaar en doorschijnend.

De textuur van het haarmasker is ontzettend dik en romig. De textuur is bijna hetzelfde als die van een goede body butter. Daarnaast is de geur super lekker en doet het me gelijk denken aan een lentedag.

Het gebruik is super prettig en je hebt maar een hele kleine hoeveelheid per keer nodig om het product goed te laten werken. Het is makkelijk uit te spoelen en je haar voelt na gebruik ontzettend gevoed en zacht aan.

In alle eerlijkheid heb ik persoonlijk nog nooit zo’n goed haarmasker gebruikt als het haarmasker van Gisou. Dit product is een ontzettende aanrader. De prijs is flink maar met een pot kun je zeker een paar maanden vooruit.

https://www.gisou.com/

Liefs,

Lotte

img_0335

Geef een reactie